NUKKUMATILAT

Päähuvila majoittaa 10 henkilöä ja makuuhuoneita on neljä. Kahdessa makuuhuoneessa on kerrossängyt. Kokonaisuuteen kuuluu tyylikäs rantasauna, jossa on lisävuode kahdelle (vuodesohva).

Makuuhuone 1: Unikulman laadukkaat sängyt, 2 X 90cm
Makuuhuone2: Unikulman laadukas sänky 1 X 80cm ja kerrossänky laadukkailla patjoilla (90cm)
Makuuhuone 3: Unikulman laadukas sänky 1 X 80cm ja kerrossänky laadukkailla patjoilla (90cm)
Makuuhuone 4: Unikulman laadukkaat sängyt, 2 X 90cm
Rantasauna: Levitettävä vuodesohva 140cm ja lisäksi 60 cm leveä patjarahi.

POREAMME JA TERASSI

Päärakennuksen terassilta löytyy käyttövalmis ulkoporeamme, suomalainen Drop Lähde -poreamme noin 6-8 hengelle.
Poreammeen lämpötila on noin 37 astetta. Lisäksi terassialueelta löytyy iso lasitettu terassi sohvaryhmällä, ruokailuryhmä ja kaasugrilli. Talon edustalla on myös nuotiopaikka.

LAPSET

Pihalta löytyy lapsille oma leikkipaikka. Leikkipaikalta löytyy keinut, liukumäki, kiipeilytorni, hiekkalaatikko sekä pihapelejä (petanki, kroketti ja tikkataulu).Huvilaltamme löytyy myös tarvikkeita lapsille, kuten potta, koroke, lasten matkasänky, syöttötuoli sekä kaksi lasten juniorituolia.
Rantasaunalta löytyy myös potta ja muovinen kylpyallas. Keittiössä on lastenastioita.

LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikit ovat tervetulleita, kunhan noudatatte ohjeitamme.
Lemmikkieläimistä tulee aina ilmoittaa meille etukäteen. Huvilalta löytyy lemmikkipakkaus, jossa on ruoka-astia sekä päiväpeitto. Rantasaunamme on lemmikkivapaa alue, ethän vie lemmikkiäsi sinne!

RANTA

Rannassa sijaitsee toinen iso terassimme, hiekkaranta ja laituri. Rannan tuntumassa vesi on matalaa. Pitkän laiturin päästä tai hiekkarannalta pääsee hyvin uimaan. Laiturille voi parkkeerata pienen moottoriveneen. Soutuvene sekä kahden istuttava kajakki löytyvät rannasta.