Tämä huvila on ollut meidän, eli VillaGo:n Annan, Antin ja Mikan unelma jo pitkään. Visiomme oli rakentaa huvila, jonne jokaisen vieraan on mukava tulla. Annan suku on mökkeillyt Medvastön saarella jo 1940-luvulta lähtien, jolloin Annan isä hiihti Helsingin keskustasta mökille. Nyt lyhyt mökkimatka on arjen luksusta. 

Huvilan tontti oli vielä alkuvuodesta 2020 rämeikköä. Aloitimme metsän kaatamisella ja raivaustöillä, joihin osallistuivat perheemme ja kaverimme aina yksivuotiaasta ylöspäin.

Tontilla on kannettu risuja, poltettu oksia, opeteltu moottorisahan käyttöä, paistettu lapsille nakkeja, sekä mietitty yömyöhään millainen huvila tästä lopulta tulee. Kesällä 2020 istuimme saunan portailla ilta-auringossa ja mietimme, kuinka etuoikeutettuja olemme, kun saamme rakentaa näin kauniille paikalle.

Olemme halunneet panostaa viihtyvyteen, tunnelmaan sekä pieniin yksityiskohtiin. Nyt, kun huvilamme on valmis, uskomme, että olemme onnistuneet. Kaunis Morsfjärdin lahden maisema pääsee etusijalle, ja ovesta on mukava kävellä sisään. Toivomme sydämestämme, että viihdytte.

VillaGo:n tiimi:

Anna, Antti ja Mika